Minna Lenfeldova` – Heijastuksia

////Minna Lenfeldova` – Heijastuksia

Minna Lenfeldova` – Heijastuksia

Minna Lenfeldova´

HEIJASTUKSIA

28.10.2018 saakka

Heijastuksia- näyttely on matkakertomus lähtemisestä ja tulemisesta.  Olemisesta ja pysähtymisestä.

Matkalle lähteminen voi olla valinta, päätös tai sattuma. Matka voi olla ajanjakso elämässä, prosessi tai elämänolosuhteiden sanelema.  Elämä on matka täynnä erilaisiatavoitteita ja päämääriä.

Jään lohkareita hiottuina maantien santaan syntyy polkuja ja suuntaviivoja karttaan, saavuttaen uuden muodon, värin ja pinnan tielle. Kylminä viimoina tien pinta routii,mutta matkalle lähtö on valinta. Valinta ja halu pysyä matkalla ja päästä päämäärään.

Matka ei aina karttamerkkejä pitkin, vaan matkaa saavutetaan eläen. Matkan pituutta ja päämäärää on vaikea arvioida. Matkalla tarvitaan nöyryyttä, halua oppia, epäonnistua ja kykyä päästää jo kerran opitusta irti, tyhjentää matkalaukku.

Tyhjänä on helpompi tulla täydeksi niin että voi heijastaa tunnelmia ja kertomuksia lähteen pintaan kuvajaiseksi. Mielenkiintoista on mitä voi matkan jälkeen heijastaa.

Heijastuksia-näyttelyn maalaukset ovat abstrakteja maisemia joista voi löytää vuodenaikojen värit ja luonnon kiertokulun. Maalauksissa tunne rakentuu väreistä ja värien kerroksellisuudesta. Katsojalle annetaan viitteitä maalauksen tarinasta.

By |2018-10-14T13:49:02+00:0014.10.2018|Höyry-galleria, Näyttelytiedotteet, Tiedotteet|0 Comments