Koppi-gallerian avajaiset

///Koppi-gallerian avajaiset

Koppi-gallerian avajaiset

Iiris Hannunen  4-vuotta
SYDÄN -näyttely

Miten Koppi-galleria syntyi?

Kuvataiteilija Riitta Uusitalo oli nähnyt ja ihastunut kuvataiteilija Anitan Hannusen laittamiin kuviin 4 vuotiaan Iiriksen ja Anitan töistä facebookissa. Hän oli ehdottanut ottamaan Höyry-galleriaan yhteyttä.

Riitta U oli myös huomannut Höyryssä pienen tilan, joka on ns. vähäisemmällä käytöllä. Tämä tila on sovituskoppimme, ensimmäisessä kerroksessa.

Iiris ja vanhempansa Anita ja Timo Hannunen tulivat käymään Höyryssä, ja tutustuimme hienoon tyttöön. Asia tuntui heti hyvältä ja kun molemmat olimme sitä mieltä Arton kanssa, että ”totta kai Iiriksen tulee saada pitää näyttely Höyryssä, siis Koppi-galleriassa”.

Siitä sitten muutama puhelinsoitto ja seuraavana päivänä Höyry-gallerian ”Koppi-galleria” oli luotu, ja Iiris on sen ensimmäinen taiteilija.

Koppi-galleria on suunnattu lapsille ja nuorille. Tulevaisuus vielä antaa raamit, miten tämä galleria tulee toimimaan. Tästä tulee olemaan paremmin informaatiota piakkoin www-sivuillamme ja facebookissa.

Periaatteeltaan Koppi-galleria toimintatavat ovat samankaltaiset kuin Höyry-galleriassakin, eli näyttelyaikaa haetaan, ja näyttelyhakemukset käyvät läpi näyttelytyöryhmä.

Lisätietoja:
Höyry-galleria / Koppi-galleria
Ulla Huttunen, 050-4121 611

By |2013-12-04T00:07:09+00:0003.12.2013|Höyry-galleria, Tiedotteet|0 Comments