Tietoa vierailijoille

//Tietoa vierailijoille
Tietoa vierailijoille2013-11-11T13:38:00+00:00

Höyry-galleriaan ja Emalipuu-kauppaan kannattaa tulla varta vasten tai piipahtaa virkistyspysähdykselle pidemmänkin matkan varrella. Galleriassa voi virkistäytyä näyttelyllä ja Emalipuu-kaupasta voi hankkia mukavaa itselle tai laadukkaat tuliaiset. Gallerian ja kaupan ympäristö tarjoavat matkailijalle kaikki syyt pysähtyä: vierestä löytyy myös kahvila-ravintola ja läheltä mm. elintarvikekauppoja – kaikki mitä matkalla virkistäytymiseen tarvitsee. Galleria sijaitsee Päijänteen rannalla.

Galleria ja kauppa ovat avoinna joka päivä, lukuunottamatta muutamia juhlapyhiä. (Ajankohtaiset aukioloajat löytyvät oikealta.)

Galleriaan on vapaa pääsy.

Saapuminen

Höyry-galleria ja Emalipuu-kauppa sijaitsevat noin 28 kilometriä Jyväskylästä Tampereen suuntaan. Jyväskylän ja Tampereen väliseltä Ysitieltä (E63) on opasteet perille.

Huom.! Kaikki navigaattorit eivät löydä osoitetta ”Korpilahdentie 10, Korpilahti” tai ohjaavat osoiteen ihan toiselle paikkakunnalle. Jos näin käy, niin kokeile Korpilahden tilalla Jyväskylää, ja jos edelleenkään ei toimi, niin osoitteeksi voi kirjoittaa ”Korpilahdentie 8” (vieressä olevan Satamakapteeni-ravintolan osoite) tai ”Korpilahden satama”.

Kesäisin Höyry-galleriaan ja Emalipuu-kauppaan voi poiketa myös vesitse. Rakennus sijaitsee vierasvenesataman vieressä Päijänteen rannalla.
Lisätietoa vierasvenesatamasta.

Parkkipaikat

Gallerian vieressä on ilmaisia parkkipaikkoja, mutta Satamakapteenin puoleiselle parkkialueelle vaaditaan parkkikiekko.

Saavutettavuus

Emalipuu-kauppaan on liuska lastenrattaille ja pyörätuoleille. Höyry-gallerian näyttelytila sijaitsee toisessa kerroksessa ja sinne on kierreportaat. Valitettavasti galleriatilaan ei voi viedä lastenvaunuja eikä sinne pääse pyörätuolilla.

Muut palvelut

Höyry-gallerian ja Emalipuu-kaupan yhteydessä ei ole kahvilaa tai saniteettitiloja, mutta aivan rakennuksen naapurissa sijaitsee kahvila-ravintola Satamakapteeni, joka tarjoaa lounasta sekä kahvia.
Satamakapteenin verkkosivut

Rakennus sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Korpilahden keskustasta, josta löytyy mm. kauppoja ja apteekki.